La majoria de les nostres vinyes estan situats a l’àrea de Banyuls conegudes com “Les Escoumes” en terrasses amb un llit de roca formada per l’antiga pissarra Cambrià.

Hem triat les vinyes que s’enfronten al nord, ja que creiem que fan una bona inversió pel que fa al canvi climàtic. L’aigua és (relativament) abundants, els hiverns són freds, i els efectes de les muntanyes sovint bloquejant el sol donen oportunitats perquè els raïms maduren lentament, el que ens dóna major abast en la nostra vinificació.

Els nostres sòls són bastant rics per als estàndards de Banyuls, encara àcida, amb molts d’ells sense herbicides químics per a 5 anys. Amb pinzell de tall normal estem fent un petit capa bastant activa d’humus, i els sòls estan començant a viure un cop més.

Hem experimentat amb trèvol subterrani com a cultiu de cobertura, però hem decidit treballar amb les pastures naturals aquí. Moren a l’estiu, no són massa temps, i fora competeixen les males herbes invasores que poden colonitzar tan fàcilment les terrasses si baixes la guàrdia.

Estem ben protegits de la tramuntana (el famós vent gèlid hivern que baixa dels Pirineus, amb velocitats de fins a 120 kmh), però encara gaudeixen d’una micro-clima de la costa no massa humit.

Pel que fa a les varietats de raïm, tenim 70% Garnatxa negra, amb l’altre 30% es compon de gris garnatxa, carinyena, garnatxa blanc i blanc carinyena.

En una frase – És un paradís per a la producció de vins d’alta qualitat.